Personal tools
You are here: Home Betingelser Bestillings regler
Document Actions

Bestillings regler

by TurkTour Admin last modified 2007-03-05 20:01

Du kan bestille din flyreise med avreise fra de største flyplassene i Norge til så godt som hele verden. Foreløpig kan du bare bestille tur/retur billetter.


Du må normalt bestille din billett senest 7 dager før utreisedato.


For å få rimeligste pris vil vi anbefale deg å la reisen være i forbindelse med en helg. For å oppnå våre spesialpriser må du være nøye med å følge de bestillingsregler som gjelder for de forskjellige flyselskap og destinasjoner. Noen flyselskaper gir rimeligst pris dersom man er borte natten mellom lørdag og søndag, mens andre også gir rabatt dersom reisen kun omfatter natten mellom fredag og lørdag. Prøv deg frem på vårt onlinebestilling system for å få frem laveste pris. Noen flyselskaper har også bestemte regler for minimum og maksimum antall dager du kan /må være på destinasjonen. Vær oppmerksom på at lavprisbilletter for oversjøiske reiser ofte krever at man er borte i minimum 7 dager.


Faktura og reiserute sendes adresse innen to virkedager etter bestillingsdato. Vær derfor nøye med å oppgi korrekt adresse. Hvis det er mer en 30 dager til reisen nærmere kan avtales fakturering og billett utstedelse.


Så fort vi mottar din betaling sender vi billetten hjem til deg. Vær derfor nøye med å oppgi korrekt adresse.

Eller du kan hente utsalgsted Trondheimsveien 7,0560 Oslo.

Vennligst oppgi korrekt navn på alle de reisende. Det er viktig at navnene på alle de reisende i bestillingen er stavet likt som i passet, og at fornavn/etternavn er i korrekt rekkefølge, da flyselskapene er strenge på at billettene stemmer overens med passet. Navnene settes inn når du gjør din bestilling.

Under finnes en oversikt over regler for bestilling gjennom Turk Tour. For ytterligere informasjon, kontakt Kundeservice på e-meil til info@turktour.no

Avbestilling foretas gjennom Turk Tour Kundeservice ved å sende en meil til info@turktour.no eller ved å ringe oss på telefon +47 23 03 54 90 (man - fre 9.00 ?18 lør-15.00). Ved avbestilling må du oppgi ditt bestillingsnummer, navn, telefonnummer, destinasjon og avreisedag.

Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System